En sajt med sajter

Citypendeln

Billigtelbolag

Men hjälp av den svenska gratistjänsten Billigtelbolag kan du sänka dina elkostnader väsentligt. Billigtelbolag kan fixa ett nytt avtal till dig, men även ge tips på hur du kan bli mer klimatsmart.

Vi svenskar slösar med elen. Anledningen är huvudsakligen att vi länge har haft tämliga låga elpriser och en bra elförsörjning. Men att slösa med elen är knappast att göra miljön, eller din plånbok, en tjänst.

Billigtelbolag är svensk tjänst som gör att dina elkostnader minskar. Allt du behöver göra är att fylla i ditt postnummer där du bor. Sedan plockar Billigtelbolag fram det bästa alternativet för just dig. Billigtelbolag tar med samtliga aktörer i sin jämförelse. På så vis kan du verkligen vara säker på att få tag på det billigaste elavtalet.

När du tecknar ett nytt elavtal så ska du bestämma dig för vilken typ av avtal som du vill ha. På marknaden idag skiljer man mellan tre olika typer av avtal: fasta, rörliga och mixade. Det går inte att ge något generellt råd om vilken typ av avtal som är bäst.

Om du är beroende av att ha en god översikt över dina räkningar och deras storlek så ska du definitivt satsa på ett fast avtal, som i regel löper över ett år i taget. Rörliga avtal är dock i längden något billigare. Men då får du också räkna med att räkningen kan skjuta i höjden under vissa månader. Du kan läsa mer om elavtal på sajten Billigtelbolag.

No related posts.

Comments are closed.