En sajt med sajter

Citypendeln

För dig som är i behov av pengar snabbt

För dig som är i behov av pengar snabbt är Låna.at ett tryggat alternativ. Du kan göra din ansökan direkt på vår hemsida eller ringa 0770-455 903. Vår kundtjänst är öppen 24 timmar om dygnet. Hos Låna.at är det enkelt och smidigt att låna pengar. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt webformulär så letar vi fram vi det bästa lånet åt dig. Under vardagar kontaktar vi dig inom 24 timmar efter att du skickat in.

Nättjänsten Låna.at är en oberoende förmedlare av lån. När du söker via oss jämför vi villkor från 17 olika kreditinstitut. Idag finns det ett antal förmedlare av lån på internet, men långt ifrån alla erbjuder personlig rådgivning. Om du väljer Låna.at har du alltid möjligheten att diskutera dina behov med våra erfarna handläggare. Vår kundservice nås på telefonnummer 0770-455 903, dygnet runt.

Om du funderar på att låna pengar, ta då också en närmare titt på tryggt låneskydd. Om du har oturen att bli tvungen att sjukskriva dig eller blir av med ditt jobb täcker denna frivilliga försäkring dina lånekostnader. Tryggt låneskydd är ett bra alternativ för dig som har lite snävare marginaler.

Räntesatsen sätts individuellt och baseras på kalkyler av din återbetalningsförmåga. För att få låna pengar via Låna.at måste du ha fyllt 18 år samt sakna skuldsaldo. Vidare ska du ha en fast svensk adress samt uppbära en inkomst från lön eller pension på minst 100 000 kronor per år. Vi på Låna.at står till tjänst dygnet runt. Tveka inte att höra av dig på 0770-455 903 om du har några funderingar eller frågor.

Related posts:

  1. låna pengar snabbt?
  2. Allt om att låna pengar
  3. Låna Pengar & Banklån
  4. Internetlån hos Kreditgivarna
  5. Vill du låna?

Comments are closed.