En sajt med sajter

Citypendeln

åka till Oslo

Den enda orsaken kvar som hindrar dig att åka till Oslo
Oslo är en Europeisk metropol som erbjuder allt från shopping och uteliv till kultur och sport. Är du historieintresserad erbjuder Oslo museer och monument som skvallrar om en tusenårig historia. Det finns alltså många orsaker att åka dit.
Vägarna till Oslo är många. Du kan ta en busstur från flera olika Svenska städer, ta ett lågprisflyg från en större flygplats, ta tåget eller bilen. Eller så kan du helt enkelt ta en kryssning från Göteborg. Sätten att ta sig till Oslo är alltså otalig och bör inte vara något hinder för dig.
Det finns över 100 hotell i staden i olika prisklasser och stilar. Du kan enkelt söka bland dem på hotell-oslo.se. I deras sökmotor kan du ställa in sökfilterna efter dina önskemål och få fram hotell som passar dig i pris och komfort. Så det är alltså inte svårt att hitta någonstans att bo i Oslo heller.
Det finns alltså ingen rimlig orsak för dig att INTE åka till Oslo.
Därför återstår den orimliga orsaken. Du har gått på myten om att Norrmän är så jäkla dumma i huvudet och du är rädd för vad de ska hitta på för dumt med dig. Och om du tror det, så är det inte så konstigt att du inte vill åka – för det skulle vara rent av farligt.

“Vet du, vad norrmannen sa, som blev skjuten i pannan?”
“Nej!”
“Det var nära ögat.”

Den norska badvakten till sin arbetsgivare:
“Det är ovanligt många trevliga badgäster här idag.”
“Hurså?”
“Minst sju stycken har vinkat till mig.”

“Hur sänker man en norsk ubåt?”
“Man simmar ner och knackar på!”

Men du får lita på att detta bara är en myt. I Norge berättas det historier om korkade Svenskar.
Så åk nu!

Related posts:

  1. Boka ett Hotell i Oslo
  2. Private: Bo billigt i Oslo

Comments are closed.