En sajt med sajter

Citypendeln

Att anlita en professionell byggplats städfirma är ett bra beslut.

För tre veckor sedan, tog jag till slut beslutet om att få mitt hus professionellt rengjort efter en genomgående renovering. Och jag är väldigt glad att jag gjorde det. Den städfirma som jag fått av byggstadning.org överträffade mina förväntningar när det gällde kundservice (under utredningen, schemaläggning etc.) och under själva städningen.

Städarna som tilldelats mig kom i tid och arbetade verkligen hårt för att rengöra alla områden. Detta inkluderade mitt vardagsrum, badrum, tre sovrum, kök inklusive alla inventarier och möbler i huset. Inte att förglömma, de var mycket artiga och söta. De städade i 4-5 timmar och de hann även med andra områden som inte ingick i mina önskemål.

De skurade alla trägolv. Alla heltäckningsmattor dammsögs. Alla de områden som jag begärde dammtorkades. Kranarna i mitt kök blev skurad tills den blänkte. Även min mamma blev förvånad, eftersom att hon aldrig kan få det att se så glänsande ut oavsett hur hårt hon försöker.

Min favoritdel av rengöringen var mitt sovrum. Uppenbarligen eftersom det är där jag kommer att spendera mest tid plus för att det är den mest renoverade delen av mitt hus. När jag kom in i mitt nyligen rengjorda och renoverade rum, doftande det verkligen rent och fräscht. Det var som att komma in i en femstjärnigt hotellsvit. Städarna blev framgångsrikt av med allt damm och smuts som renoveringen förde med sig.

Jag rekommenderar dig att använda tjänsten http://www.byggstadning.org för att hitta professionella städare. De kommer att ge dig det bästa!

No related posts.

Comments are closed.