En sajt med sajter

Citypendeln

billigaste elpriserna

Elavtal.biz

Elavtal.biz är sajten för dig som vill se dig om efter ett nytt elavtal. Den tjänst som Elavtal.biz erbjuder är helt gratis för dig att ta del av. Så ta chansen och surfa in på Elavtal.biz redan idag. Du kommer inte att ångra dig.

Med hjälp av Elavtal.biz kan du tjäna upp till flera tusenlappar om året. Elavtal.biz kan nämligen leta fram de billigaste elpriserna till dig på nolltid. Nu behöver du inte längre sitta på egen hand och jämföra marknadens aktörer. Elavtal.biz gör det åt dig.

När du tecknar ett nytt elavtal så ska du också ta ställning till vilken avtalstyp som passar dig. Oavsett vilken avtalstyp du väljer så är det viktigt att du gör ett aktivt val. Annars kommer du att få betala ett tillsvidarepris, som är onödigt dyrt.

Väljer du ett fast avtal så binder du priset, och slipper oroa dig över utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool. Tryggheten med ett fast avtal ska verkligen inte underskattas. Samtidigt ska man komma ihåg att man betalar lite extra för denna trygghet.

Billigast blir det ifall du väljer ett rörligt avtal. (motsatsen är fast elpris / fastpris el)  Men då får du också räkna med att kostnaden för din elräkning kan skjut i höjden under vissa månader. Elen är i regel som dyrast när vi använder den som mest, det vill säga under årets kallaste månader. För mer information om elavtal och elmarknaden ska du surfa in på den svenska sajten Elavtal.biz.

Related posts:

  1. Byt elbolag och få billig el

Comments are closed.