En sajt med sajter

Citypendeln

Bo billigt i Oslo

Bo billigt i Oslo
Oslo är en äkta nordisk huvudstad med gedigen historia och rikt kulturliv. Inte minst kan nämnas Nasjonalgalleriet, Munchmuseet och Ibsenmuseet. Om du gillar att shoppa beger du dig till Bogstadveien och Hegdehaugsveien.
Är du sportintresserad är det främst skidspelen Holmenkollen skidfestival som kanske lockar dig eller friidrottstävlingarna Bislett games som ingår i AAF Golden League (numer Diamond League).
Oavsett varför du beger dig till Oslo vill du ha det trevligt, äta gott och bo bra.
I www.osloguiden.se kan du hitta information om hur du reser till och bor i Oslo billigt. Här finns tips kring både flyg och buss till Norges huvudstad. Det gemensamma rådet för både resa och boende är att boka tidigt och boka via internet. Dessa råd brukar garantera lägre priser. Buss har länge varit ett bra budgetalternativ, men faktum är att flyg numer står sig bra i konkurrensen – och går bra mycket snabbare och är mer bekvämt.
Framför allt vad det gäller boendet är www.osloguiden.se en guldgruva vad det gäller att hitta ett bra hotell. Deras kompetenta sökmotor har ett stort utbud av filter som gör att du kan definiera ganska exakt vad du vill ha ut av ditt boende i Oslo.
Är det långt pris du vill ha är det billigaste alternativet Anker Hostel som erbjuder singelrum från 230 sek per natt. osloguiden.se har tillgång till betyg som tidigare gäster sätter på hotellen och detta hotell har endast fått 6.2, vilket är ganska lågt. För att uppnå ett bra betyg får du betala 757 sek per natt och hamnar då på det trestjärniga hotellet Thon Hotel Gardermoen som ligger precis vid flygplatsen Gardermoen. Det har fått 8.0 i gästbetyg.
Ett mellanalternativ är Perminalen Hotel som är tvåstjärnigt hotell som tar 425 sek per natt och har fått 6.6 i gästbetyg.

Related posts:

  1. Boka ett Hotell i Oslo

Comments are closed.