En sajt med sajter

Citypendeln

Bor du i Stockholm och letar efter vinterförvaring?

Ge din båt extra kärlek och omtanke under årets kallaste månader! På så vis förlänger du också din båts livslängd. Bor du i Stockholm och letar efter vinterförvaring till din ögonsten så kan du med fördel söka dig till Djursholms båtvarv.

Hos Djursholms båtvarv så kan du lita på att din båt får en bra vinterförvaring. Djursholms båtvarv erbjuder tre olika typer av vinterförvaring båt, kallhall och varmhall, såväl som utomhus täckt. För mer information om aktuella prisuppgifter så kan du med fördel surfa in på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se.

Om du är stockholmare och båtägare – anmäl ditt intresse hos Djursholms båtvarv redan idag. Det går mycket snabbt och enkelt att fylla i en intresseanmälan. Du anger dina uppgifter varpå Djursholms båtvarv återkopplar till dig inom ett dygn. Smidigare än så kan det knappast bli.

Djursholms båtvarv är ett familjeägt företag sedan 1935, som kan erbjuda din båt fullservice, något som kan vara bra att ha i åtanke när du står i begrepp att vinterförvara din båt. Hos Djursholms båtvarv kan du vårserva din båt. Företaget erbjuder motor- och drevservice, bottenmålning båt samt båtlyft.

Glöm inte heller att du kan anlita Djursholms båtvarv när det kommer till polering såväl som bottenmålning. Värt att känna till är även att Djursholms båtvarv samarbetar med de allra flesta försäkringsbolag på marknaden. Så om olyckan är framme är Djursholms båtvarv det självklara alternativ. Företaget hämtar, besiktigar och reparera alla typer av skador.

Skulle du ha några frågor rörande vinterförvaring av din båt eller hjälp med, eller ifall du har några andra spörsmål som du vill ventilera, så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv. Du når företaget på mejladressen info@djursholmsbatvarv.se eller på telefonnummer 08-755 19 09. Kontakta Djursholms båtvarv på direkten! Lycka till!

Related posts:

  1. Letar du efter Paris Hotell ?

Comments are closed.