En sajt med sajter

Citypendeln

Experten på kreditkort

Experten på kreditkort

Om du funderar på att skaffa dig ett kreditkort, men känner dig väldigt osäker inför vad det innebär – vilket är väldigt sunt – kan det vara bra att läsa in sig på ämnet. På sidan kreditkortexperten.se hittar du mycket information om olika kreditkort och vad det innebär. Vilka krav ställs på dig, vilka förmåner kan du få från ditt kreditkort, vilka risker finns med att ha ett kreditkort, vilka kreditkort kan du välja mellan? Dessa frågor om många fler kan du få svar på när du besöker www.kreditkortexperten.se.

I korthet: kraven som ställs på dig är att du har en hållbar grundekonomi och att du betalar tillbaks de pengar med ränta som du använder på kredit. Denna bedömning börs i förväg och om du inte anses ekonomiskt trovärdig får du inget kreditkort.

Förmånerna kopplade till ditt kort skiftar väldigt mycket mellan vilket kort du väljer. Det finns många olika med individuella inriktningar. Det är ofta detta som styr ditt val av kort.

Riskerna finns givetvis med kreditkort. Det är tillgång till pengar, vilket attraherar tjuvar av olika slag. Antingen den oseriösa restaurangägaren som drar ditt kort två gånger, personen bakom dig i bankomatkön som sneglar över din axel när du slår din kod och sedan stjäl din plånbok i ett obevakat ögonblick – eller de avancerade bedragarna som monterar en attrapp på bankomaten och skapar en kopia av ditt kort när du använder den maskinen.

Utbudet av kreditkort är stort – och valet avgörs av dina behov. Vill du ha tillgång till uttagsautomater världen över bör du välja någon av de internationella jättarna som VISA, Master Card eller American Express. Vill du ha förmåner när du tankar, handlar i din lokala butik eller när du handlar möbler – har de flesta kedjor ett eget kort – som ibland kan kombineras med andra.

Related posts:

  1. Skaffa ett kreditkort idag
  2. Skaffa dig ett kreditkort
  3. Mastercard och Kreditkort
  4. Kreditkort samt kontokort
  5. Kontokort samt kreditkort

Comments are closed.