En sajt med sajter

Citypendeln

Fenomenet internetbingo

Fenomenet internetbingo

Internetbingo kan man lugnt kalla för ett fenomen. Få andra branschen – ens på internet – har de senaste åren exploderat i sin utbredning. Redan innan var bingo en mycket populär sysselsättning för många människor – framförallt i de anglosaxiska länderna så som i Sverige. Sverige har en lång tradition av bingospel där flera hundra bingohallar funnits att tillgå landet runt. Redan på 60-talet var kulturen kring bingohallar väletablerade i landet och många idrottsföreningar har kunnat finansiera sin verksamhet på detta sätt. Ett ordentligt uppsving kom på 90-talet när succéprogrammet bingolotto flyttade in i Svenska folkets vardagsrum och hjärtan.

Under många år var det en självklarhet att köpa en bingolott till helgen. Men sedan kom millenniumskiftet och populariteten för programmet dalade. Men det innebar inte att bingo i sig blev mindre populärt. Tvärtom. Spelet hade då tagit steget ut på internet och genomgått en ny mutation till något ännu större.

Idag spelas bingo på många olika virtuella bingohallar och i varje ögonblick pågår tusentals bingospel på Svenska och internationella bingosidor. Och trots att man inte kan se sina medspelare fortsätter bingo att i första hand vara en social sysselsättning där vinnandet av pengar snarare är en bisak i sammanhanget. Alla vill vinna, men ingen behöver vinna för att det ska vara givande att spela.

På www.bingobonusarna.se kan du läsa mycket om internetbingo och olika företeelser som dyker upp i detta sammanhang. Bland annat de bonusar som du kan få när du registrerar dig på en bingohall och olika sätt att spela bingo gratis på nätet. Men www.bingobonusarna.se är framförallt en sida som erbjuder information och recensioner om de olika bingohallarna på nätet som hjälper dig att välja i det enorma utbud som du möter när du ger dig ut för att börja spela. bingobonusarna.se är ett bra ställe att börja på.

Related posts:

  1. Spela Bingo Online
  2. Prova att spela bingo med bingobonus
  3. Prova att spela bingo på nätet

Comments are closed.