En sajt med sajter

Citypendeln

Flyg billigt till Bryssel

Flyg billigt till Bryssel
Bryssel är en stad med tusen år gamla anor, vilket du märker på många välbevarande gamla byggnader. Bryssel är även ett populärt semestermål då staden erbjuder allt från ett levande uteliv och kulturliv till bra shopping och fina restauranger. Utöver att vara staden där man förlagt EU-parlamentet och Natos högkvarter är Bryssel mest känt för sitt goda öl och sin goda choklad.

Väljer du att semestra i Bryssel hittar du bra boende via www.bryssel.org. Här finns dels mycket bra information som du kan ha nytta av inför din resa till Bryssel, men framför allt många tips och råd om hur du bor billigt i Bryssel och reser dit till ett bra pris.

Sökandet efter bra hotell i Bryssel sköter du via en mycket kompetent sökmotor med många filterfunktioner där du kan definiera ganska exakt vad du önskar ha ut av det hotell du ska bo på i Bryssel.
Det smidigaste och ofta billigaste sättet att resa till Bryssel är med flyg. Det går flyg från både Stockholm,
Göteborg och Malmö med stort antal avgångar. Högst beläggning på flygen är det under helgerna så vill du vara säker på att få biljett och till ett bra pris ska du försöka lägga inresa och utresa utanför helgdagarna. Generellt sett är det också så att ju tidigare du bokar din resa, ju billigare blir det. Utöver det kan du fiska billiga flygbiljetter på en av de nättjänster där du köper biljetter direkt, utan ombud. Några sådana exempel är Travellink, Seat24, Skyscanner och Lastminute.

Innan du köper flygbiljett till Bryssel är det två åtgärder du bör vidta för att försäkra dig om ett lågt pris. Den ena är att undersöka vad du får för det pris som anges. Ingår exempelvis flygskatt och
bränsletillägg. Det andra är att jämföra mellan bolag!

Related posts:

  1. Boka ett billigt flyg
  2. Boka ett Hotell i Oslo

Comments are closed.