En sajt med sajter

Citypendeln

Glasögon – Be cool like Buddy Holly

Be cool like Buddy Holly
Att någon som ser så nördig ut som Buddy Holly egentligen gjorde, kan vara så cool – är ett mysterium. Ibland kan man helt enkelt vara så nördig att man blir cool. Framförallt om man utöver sin nördighet är förbaskat cool – så blir det ännu coolare.
Buddy Holly hette egentligen Charles Hardin Holley och föddes 1936 i Texas, var en amerikansk rockartist, gitarrist och sångare som rönte stor framgång under sitt korta liv – och sin oerhört korta karriär. Den varade nämligen endast under två år. Under dessa två år producerade han inte bara väldigt mycket musik utan den var innovativ, egenskriven och nyskapande i sitt utnyttjande av avancerad studioteknik med dubbelinspelning. Han var en stor inspirationskälla till The Beatles. Buddy Holly omkom i en flygkrasch tillsammans med Ritchie Valens, J.P. “The Big Bopper” Richardson och flygplanets pilot Roger Peterson i februari 1959 – endast 23 år gammal.
Buddy Holly invaldes i Rock and Roll Hall of Fame under första intagningsår 1986.
Vad man kan lära av Buddy Holly är att oavsett vilken stil man har, så blir man cool bara man är tillräckligt självsäker, unik och framåt.
För egentligen borde man inte komma undan med de glasögonen som Buddy Holly släpade runt på.
Om du tror på dig själv och vill utmana din egen coolhet med ett par riktigt nördiga glasögon så finns det många glasögon att välja på. Världen är full av nördiga glasögon. Du kan börja med att kolla runt på glasogonbolaget.se och leta där.

http://www.glasogonbolaget.se/lasglasogon/

http://www.glasogonbolaget.se/arbetsglasogon/

Related posts:

  1. Om Glasögon
  2. Vill du beställa Glasögon på nätet?
  3. Glasögon från Valentino Garavani
  4. Vill du köpa Glasögonbågar?

Comments are closed.