En sajt med sajter

Citypendeln

Hakuna matata – Ta det lugnt i London!

Hakuna matata – Ta det lugnt i London!
Vem mins inte Timon och Pumba och deras under bara och livsbejakande sång ”Hukana matata”. Filmen ”Lejonkungen” blev en av Disneys största framgångar allt sedan den kom 1994 – och med Disneys renommé vill det inte säga lite. Historien om den lilla lejonungen som ser sin far dödas av sin farbror och sedan får leva på flykt fram tills han är vuxen nog att återvända har berört många miljoner tittare världen över. Men det som nog bidrog mest till filmens framgång var den fantastiska musiken skriven av Hans Zimmer och Elton John. Denna musik blev så uppskattad att hela filmen gjordes om till en Broadwaymusikal som fick premiär i Minneapolis 1997. Därefter har den satts upp i flera städer världen över. Bland annat i London där den fortfarande går för fulla hus. I flera år har den konstant legat på listan av de fem mest sedda musikalerna på West End.

Om du vill se denna spektakulära och älskade musikal är London därför ett bra ställe att göra det i. Ta en weekend eller en vecka i denna världsstad och krön upplevelsen med att se baby Zimba bli krönt av mandrillen Rafiki på Lyceum Theatre i London.

Hur du billigast och bäst tar dig till London och sedan hittar ett boende kan då få hjälp med på www.londonhotell.se. Detta är en sida full med information i ämnet. Framförallt har du här tillgång till en bra sökmotor där du kan skriva in olika kriterier där de hotell filtreras fram som bäst passar dig. Kanske vill du bo på ett hotell med minst tre stjärnor nära West End.

Då är det billigaste alternativet ”Rathbone Hotel”. Ett fyrstjärnigt hotell där du kan bo för 1 211 SEK per natt. Tidigare hotellgäster har gett detta hotell 8,4 i snittbetyg.

Related posts:

  1. Boka hotellrum i london

Comments are closed.