En sajt med sajter

Citypendeln

Har du tröttnar på tråkigt hushållsarbete?

Har du tröttnar på tråkigt hushållsarbete? Vill du ha mer tid över till familj och vänner? I så fall kanske professionell hemstädning är något för dig. Stockholmsbaserade Rent Hemma har specialiserat sig på städning av privathushåll. Hos oss kan du även beställa tvättning, strykning och fönsterputsning. Besök vår hemsida renthemma.org och läs mer om vad vi har att erbjuda. Här kan du enkelt beställa tid för en provstädning. Ange datum och fyll i kontakuppgifter så hör vi av oss. Alternativt kan du kontakta oss på telefonnummer 08-120 509 10 samt via e-post, info@renthemma.se.

Rent Hemma sätter kundens trygghet först. Vi är stolta över vår omsorgsfulla rekryteringsprocess. Samtliga anställda måste via utdrag från belastningsregistret samt skriva under ett sekretessavtal. Innan vi skickar ut någon på kunduppdrag genomgår personen ifråga en grundlig internutbildning som bland annat inkluderar städteknik och materialkunskap. Vad som ingår i vår standardstädning hittar du på http://www.renthemma.se. Övriga önskemål kan kunden ange i samband med bokningen.

Med Rent Hemma får du flexibel service. Via vår hemsida kan du enkelt avboka, omboka, säga upp abonnemang samt framföra synpunkter och klagomål. Abonnemanget kommer inte med någon bindningstid. Uppsägningstiden är alltid en månad. Rent Hemmas ansvarsförsäkring täcker eventuella skador som uppstår i samband med städningen. Rapport om åverkan ska anmälas så snabbt som möjligt och kan göras på hemsidan.

Om du inte är nöjd med städningen, registrera då ditt klagomål på vår hemsida (under fliken ”Kundsidor”) senast 24 timmar efter avslutad städning. Om det är möjligt, bifoga gärna bild. Under vardagar återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer om hemstädning på renthemma.info. eller http://renthemma.wordpress.com/

No related posts.

Comments are closed.