En sajt med sajter

Citypendeln

Hitta tillbehör till din HP-skrivare på Crossprint.ch

Hitta tillbehör till din HP-skrivare på Crossprint.ch
HP (Hewlett-Packard) är ett av världens ledande företag inom tillverkning av persondatorer, skrivare, servrar, digitalkameror och handdatorer. Till sina skrivare tillverkar dom även kompatibla färgpatroner, lasertoners och skrivarpapper.
Överlag i branschen ser det ut så att skrivare är relativt billiga att köpa in men dyra att underhålla. Dvs. att förbrukningsvarorna är dyra. Gärna är allt utformat att fungera bäst – eller över huvud taget – endast med företagets egna produkter. HP är inget undantag här. Vill du ha högsta kvalité och ha garanti på dina utskrifter ska både skrivare, färg och papper vara tillverkade av HP.

Dock finns det producenter av kompatibla kopior till större märken. Priset är väsentligt lägre och kvaliteten är likvärdig. Dock ger HP ingen garanti på sina produkter om något fel skulle inträffa där man kan påvisa att användandet av kopior är orsaken. Dock sparar du så mycket pengar på att använda kvalitativa kopior att inköpet av ny skrivare mycket snart har sparats in.
http://www.crossprint.ch en av Europas största återförsäljare av originalprodukter och kompatibla kopior till de större märkena.

Om du som exempel köpte din HP deskjet 855 på ONOFF får du köpa en ny trefärgs bläckpatron via deras billigare hemsida för 471 SEK. Exakt samma patron kan du köpa på Crossprint.ch för 283 SEK. Om du sedan nöjer dig med en kompatibel kopia kan du köpa av märket Pelikan för 235 SEK. Fraktkostnaden om du köper från ONOFFs webbutik eller från Crossprint lager i Schweiz är närmast den samma. cartouche d’encre

Related posts:

  1. Tillbehör till din bärbara dator
  2. Toner bei Crossprint
  3. Fotopapper från Lexmark

Comments are closed.