En sajt med sajter

Citypendeln

hög elräkning

Billig-el.org

Risken att du idag betalar en onödigt hög elräkning är stor. Surfa in på Billig-el.org för att läsa om hur du kan gå tillväga för att spara in tusenlappar om året. På Billig-el.org hittar du bland annat en mycket bra jämförelsetjänst för dig som står i begrepp att teckna ett nytt elavtal.

Historiskt sett så har det svenska elpriset legat tämligen lågt. Det har gjort att vi har lärt oss att slösa ordentligt. Men i tider då elpriset stiger så gäller det att lära sig att se över sitt elavtal, samt att lära sig hushålla.

På Billig-el.org finns en utmärkt jämförelsetjänst som du kan använda dig av. Allt du behöver göra är att ange ditt postnummer. I din sökning kommer du att kunna välja om du vill utesluta de alternativ som är miljöavtal.

Vidare ska du även välja ifall du vill ha ett fast eller rörligt pris. Om du väljer fast pris så ska du också ange hur många år som du vill att avtalet ska löpa över. Du kan välja mellan ett till fem år. Ett fast avtal ger en trygghet som man aldrig kan få med ett rörligt avtal.

Detta eftersom priset per kilowattimme är detsamma oavsett vad som händer på elbörsen. Men du ska dock vara medveten om att fast pris är dyrare i längden. Så om du har möjlighet så bör du satsa på ett rörligt avtal.

Elen är som dyrast under vinterhalvåret, det vill säga den period då man använder den som mest. Likväl finns det en rad olika saker som du kan göra för att minska din elförbrukning radikalt. Surfa in på Billig-el.org för att få en rad handfasta tips.

Related posts:

  1. Byt elbolag och få billig el

Comments are closed.