En sajt med sajter

Citypendeln

Boka hotellrum i Göteborg

Hotell i Göteborg.

Om du letar efter hotell i Göteborg har du kommit rätt. Här finns det nämligen en hel del göteborg hotell att välja mellan.

I Göteborg finns flertalet lyxiga hotell. Elite Plaza Hotel (Västra Hamngatan 3) är ett femstjärnigt hotell som ligger mitt i centrala Göteborg. Hotellet är inrymt i en vacker byggnad från 1899. Rummen på Elite Plaza Hotel är mycket fräscha och servicen är fin. Några andra lyxiga hotell i Göteborg som kan rekommenderas är Radisson SAS Scandinavia Hotel (Södra Hamngatan 59-65), Hotel Gothia Towers (Mässans Gata 24) och Hotel Riverton (Stora Badhusgatan 26).

För att ta sig till staden kan man exempelvis välja att ta ett flyg och sedan checka in på sitt sköna hotell i lugn och ro för att njuta. Scandic är ett bra val. Titta även på denna artikel som ligger på sajten goteborgshotell.se som handlar om billiga hotell i göteborg.

Om du letar efter hotell i Göteborg i mellanprisklassen har du flera att välja mellan. Hotel Opera (Norra Hamngatan 38) är ett fint hotell med 75 rum som ligger i Göteborgs centrum. Rummen på Hotel Opera är fräscha och håller hög klass.

Related posts:

  1. Hotellrum i Stockholm

Comments are closed.