En sajt med sajter

Citypendeln

Hur du vinner i bingo

Rubriken antyder att denna text innehåller hemlig information kring bingo som ska ge den som läser bättre odds vid spelbrickorna. Denna antydan är helt felaktig. Någon sådan information kommer inte att ges här, då det inte går. Bingo är ett spel som är helt och hållet slumpartat. I verklighetens bingohallar finns det kanske en bråkdel av marginal när utrustning blir sliten och vissa mönster kanske upprepar sig.

Men vid onlinebingo – där man använder slumpgeneratorer – är resultatet fullständigt oförutsägbart. När du spelar bingo på nätet köper du helt enkelt dina brickor och håller tummarna för om de ger vinst eller förlust. Och medan du gör det passar du på att chatta med dina medspelare och utbyter bingohistorier. Hur mycket tur du hade den gången eller hur gruvlig din otur var den där andra gången. Och efter ett tag börjar ni prata om hur semestern var och efter spelets slut pratar ni vidare en stund om bästa sättet att pensla marinad på kotletten när man grillar. Plötsligt visar det sig att den du chattat med är en riktigt trevlig prick och ni ser till att sammanstråla vid bingobrickorna ofta så ni kan fortsätta prata. Och se där. Nu har du vunnit. En vän.

Så vinner man i bingo. Bingo kan du spela på många olika ställen på nätet och alla har chattfunktion varav många är riktigt bra.
Så kasta dig in i spelen och träffa människor och ha kul. Läs mer om bingo på nätet på www.bingoextra.se.

Related posts:

  1. Prova att spela bingo på nätet
  2. Spela Bingo Online
  3. spela bingo
  4. Prova att spela bingo med bingobonus
  5. spela bingo på nätet

Comments are closed.