En sajt med sajter

Citypendeln

I webb-butiken www.ner-i-vikt.se hittar du en mängd hälsopreparat

I webb-butiken www.ner-i-vikt.se hittar du en mängd hälsopreparat som hjälper dig att hitta en sundare och friskare livsstil. Vi erbjuder bland annat ett flertal intressanta måltidersättningar, som ser till att du får i dig det du behöver samtidigt som du slipper lägga en massa tid på att laga mat. Dessutom hittar du en mängd kosttillskott som främjar musklernas uppbyggnad och återhämtning. Besök oss idag eller hör av dig om du har frågor. Vår kundtjänst är öppen mellan måndag och fredag, 08:30-17:00, och nås på telefonnummer 026-10 85 50. Om föredrar e-post, skriv till info@nerivikt.se, så svarar vi inom 24 timmar.

Förutom måltidsersättningar och kosttillskott hittar du även ett flertal hudvårdsprodukter från Herbalife. Herbal Aloe är en gel baserad på växtextrakt och aloe vera som snabbt återfuktar och återupplivar huden. Produkten är parfymfri och innehåller varken sulfater eller parabener. Med Herbal Aloe får du snabbt en lenare och slätare hud. På www.ner-i-vikt.se kan du också läsa mer om Herbal Aloes stärkande schampo, kroppslotion, bad- och kroppstvål, stärkande balsam samt hand- och kroppstvål.

Den normala leveranstiden är en dag. För dig som bor på Gotland eller har ett postnummer som börjar på 9 tillkommer ytterligare en dag. Om din beställning kommer in före klockan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Observera dock att leveranstiden för vissa hudvårdsprodukter ligger på 5-10 dagar. Moms ingår i listade priser. I de frakt tillkommer så anges det när du checkar ut. När du handlar hos www.ner-i-vikt.se har du 14 dagars ångerrätt. Besök oss idag och läs mer om vägen till ett sundare liv!  I norge har vi även  www.bra-vekt.no och i finland,  www.painon-hallinta.com

Related posts:

  1. Gå ner i vikt genom bantningsexperten
  2. Gå ner i vikt snabbt
  3. Private: Var hittar man Sveriges största bingohall?
  4. Gå ner i vikt med Bantning

Comments are closed.