En sajt med sajter

Citypendeln

Kan man slå vad om allt?

Ja i stort sett kan man slå vad om allt. Om en person tror det ena och den andra personen tror det andra, så kan de sätta pengar på det de tror och avvakta utgången.
På Flashback forum kunde man 2009 läsa en tråd där en person eftersökte roliga saker att slå vad om, och det dök upp en hel del förslag.
Någon slog vad om att han skulle kunna lägga sig ner på golvet på ett Swedbankkontor och skrika allt han kunde under en minut. Han skulle då vinna 1 000 :-. Han gjorde aldrig det och förlorade.
En annan blev lovad tusen kronor om han vågade hoppa i Fyrisån i Uppsala. Denna kille vann sitt vad då han verkligen genomförde detta – och vann tusen kronor. Å andra sidan blev han upplockad av polisen ur vattnet. Mannen som förlorade vadet tyckte föreställningen var värd pengarna.
Någon mindre inspirerande föreslog att man kunde slå vad om vem som ritade bäst. Men det blir väldigt marigt då detta är något subjektivt. Enda sättet att kunna göra ett vad om det är om man tar in en tredje person att agera domare med absolut bedömningsrätt.
Otydliga vadslagningar är också som bäddat för tvister om vilka regler som gäller, vem som egentligen vunnit vadet och plötsligt förändras vänskaplig vadslagning till blodigt allvar. Säkrare är att slå vad med hjälp av ombud. Fullständigt objektiva ombud som vadslagningsbyråer till exempel. Du kan läsa mer om vadslagning på http://www.bettingfakta.se/

http://www.bettingfakta.se/sportsbetting/

http://www.bettingfakta.se/betting/

http://www.bettingfakta.se/betting-bonus/

No related posts.

Comments are closed.