En sajt med sajter

Citypendeln

Känn historiens vingslag i Berlin

Känn historiens vingslag i Berlin
Även om Berlin är en stad som ligger i tiden både vad det gäller kultur, musik och shopping är staden nog mest förknippad med sina historiska attribut. Dels byggnader som har kopplingar till andra världskrigets storhetstid. Före det finns det flera hundra år av kulturella lämningar i denna Europeiska metropol. Och efter kriget fanns Berlinmuren vars existens blev en symbol för splittringen mellan öst och väst och flera decennium av kallt krig som fick sitt slut den 9 november 1989.
Berlinmuren finns idag kvar som fragmentariska bitar och linjer i gatan där den en gång korsade staden. (På sina ställen rakt genom hus och byggnader som råkade ligga över stadsgränsen).

Som historieintresserad av Berlin måste du bo någonstans medan du utforskar staden. På www.hotell-berlin.se kan du hitta många tips och råd om hur du går till väga för att hitta det perfekta boendet för dig.  På www.hotell-berlin.se hittar du inte bara tips kring boende utan även en del information om Berlin i stort och även en specialartikel om Berlinmuren.
Om det är historia du vill förkovra dig i så varför inte välja ett hotell som är historia i sig. Av de 535 hotell som finns i databasen hos www.hotell-berlin.se plockar sökmotorn fram fem olika hotell när man kryssat för tema ”historiskt” i filteralternativen.
Det finns en hel rad andra alternativ att välja mellan, men just nu fokuserar vi oss på dem fem hotell som dyker upp som historiska.
Tre av dem ligger för långt från centrum och är därför inte intressanta. Av de två återstående finner vi Grand City Hotel Berlin Zentrum som ligger bara 2.1 kilometer från centrum och har rum från 456 sek/natten.
Ställer du andra krav på ditt boende kan du själv gå in och göra din sökning på www.hotell-berlin.se.

No related posts.

Comments are closed.