En sajt med sajter

Citypendeln

Kendama är klassisk leksak som aldrig tycks gå ur tiden.

Kendama är klassisk leksak som aldrig tycks gå ur tiden. De historiska källorna tyder på att den första Kendaman introducerades i Japan under 1770-talet. Under den perioden var Japan fortfarande ett ganska slutet land. Endast hamnstaden Nagasaki var öppen för handel med väst. I Japan blev leksaken snabbt väldigt populär under den senare delen av Edo-perioden.

Och intresset för Kendama har fortsatt växa. Idag anordnas nationella tävlingar i Kendama, och under 2000-talets början spreds spelet både till Nordamerika och Europa. Det är ett spel som kräver både tålamod, skicklighet och uthållighet.

Hos Spelexperten hittar du Kendama till bra pris. Här kan du räkna med snabba leveranser och bra villkor. Dessutom handlar du säkert. Spelexperten är certifierat av Trygg E-handel. Hela poängen med Trygg E-handel är att handeln på nätet ska vara lika enkelt och säker som i en vanlig butik.

Hur kommer det sig då att Kendama vunnit så många användare. En viktig del av spelets tjusning ligger förmodligen i dess skenbara enkelhet. Det är också ett spel som tränar egenskaper som du har stor nytta av i andra sammanhang. En duktig Kendama-spelare måste utveckla sin hand-öga koordination och sin koncentrationsförmåga.

Kendama-spelet bygger på ett väl utvecklar rankingsystem. För att uppnå kyu måste man behärska inte mindre än elva rörelser. Kyu är dock den lägsta nivån. Enligt det japanska Kendama-sällskapet finns det inte mindre än 101 rörelser, som i sin tur kräver olika grepp och ställningar. Det tar således tid att arbeta upp sin Kendama-expertis.

Handla din Kendama idag hos Spelexperten! Frakten är billig – endast 49 kronor och leveransen tar vanligtvis 1-2 dagar. Om du har frågor om betalning eller andra villkor är du alltid välkommen att höra av dig. Numret till kundservice är 026-18 24 27 och öppettiderna är mellan klockan 09:00 och 16:00. Ta del av en gammal och tradition; spela Kendama!

Related posts:

  1. Sällskapsspel – Vi föredrar att umgås även i framtiden

Comments are closed.