En sajt med sajter

Citypendeln

Kläder som håller för de tuffa krav som ställs vid segling?

Letar du efter kläder som håller för de tuffa krav som ställs vid segling? Då skall du redan idag besöka seglarshoppen.se. På Seglarshoppen hittar du noggrant utvalda varumärken.

Du kan hitta seglarbyxor och pikétröjor ifrån Musto. Musto startades på 1960-talet av Keith Musto med målet att tillverka kläder som gör seglingen bekväm istället för kall och blöt.

Gill är ett brittiskt varumärke som du också hittar på Seglarshoppen. De erbjuder både kläder, skor och accessoarer. Det finns exempelvis byxor och jackor för alla slags segling och solglasögon.

Baltic är ett svenskt företag som erbjuder det viktigaste säkerhetstillbehöret när det gäller segling, nämligen flytvästar. Baltic är marknadsledande inom funktion och design och de har också ett miljötänk i sin tillverkning.

Helly Hansen är ett annat varumärke som finns på Seglarshoppen. De har funnits sedan 1800-talet och erbjuder bekväma och slittåliga kläder för livet på däck. På Seglarshoppen kan du köpa ett brett utbud av Helly Hansen-produkter, allt ifrån stövlar till väskor.

En av Sveriges mest berömda seglare genom tiderna Pelle Petterson har grundat varumärket Pelle P som bland annat erbjuder jackor och västar i lättviktsmaterial.

Ett annat svenskt varumärke som Seglarshoppen säljer är Sail Racing. De är kända för sina innovativa och funktionella produkter där seglare är med och testar och utvärderar för att ta fram de bästa seglarkläderna.

Seglarshoppen erbjuder även det klassiska seglarvarumärket Henri Lloyd. Varumärket har funnits sedan 1963 och de erbjuder både professionella seglarkläder för långseglatser och marint mode.

Ett annat av de stora varumärkena inom segling som återfinns hos Seglarshoppen är Sebago. Design och funktion har sedan den första kollektionen på 1940-talet varit honnörsord för Sebago.

För att läsa mer om de olika varumärkena går du in på seglarshoppen.se och klickar dig enkelt fram. Där kan du även se det breda utbud av kläder och accessoarer som varje varumärke erbjuder.

No related posts.

Comments are closed.