En sajt med sajter

Citypendeln

Klockor Luminox – på land, i vattnet och i luften.

Luminox gör bland annat märkesklockor för olika militära grupper med egna gradbeteckningar och design. Bland dessa är Heliswiss Team, USA Bobsled Team, US Coast Guard, US Air Force och en mängd andra specialstyrkor över hela världen. Bland de mer populära klockmodellerna är de som är konstruerade med hjälp av visuella element från stridsflygplan, som Airforce titan och Lockheed Martin.  mer info på klockmodeller.se

Varumärket har expanderat till över 30 länder och 2006 köptes en andel på 60 procent av Luminox av det Schweiziska märket Mondaine. Detta gav Mondaine ökad tillgång till den amerikanska marknaden och Luminox ökad tillgång till de europeiska och asiatiska marknaderna.

Luminox klockor marknadsförs med att ha en funktion som alltid gör dem synliga. Klockvisarna innehåller tritiuminläggningar vilket ger dem permanent luminiscens, till skillnad från fosforescerande markörer – som används i andra klockor – och måste ta sitt ljus från en annan källa. Luminox fokus är att använda modern teknik för att hitta innovativa lösningar på problem som alltid funnits inom klocktillverkning. Målgruppen är i första hand grupper som ställer extra höga krav på tålighet, tillförlitlighet och särskilda funktioner. Militären är bara en av dessa grupper.

Luminox erbjuder tre sorters vattentäta klockor märkta “Sea”, “Air” och “Land”.
Luminox klockor kan du hitta till ett bra pris på www.klockmodeller.se. Här hittar du även 61 andra olika märken från alla sorters klocktillverkare. Bland annat hittar du märken som Bonprix och TIQ. På www.klockmodeller.se har man samlat klockor från allt från modedesigners och exklusiva urmakare – till enklare klockor.

No related posts.

Comments are closed.