En sajt med sajter

Citypendeln

Konsten att spela poker på nätet

Även om du känner att du är ganska duktig på poker med kompisarna över bordet där hemma, så behöver det inte betyda att du är lika duktig när du spelar poker online. Du kan vara det, men behöver inte vara det. Det beror på vilka moment i poker som du är skicklig på. Vissa av dem är universella oavsett vilken sorts poker du spelar – andra är knutna till vissa förutsättningar. Exempelvis, om du är bra på att läsa dina motspelares ansikten, kroppsspråk och därmed deras avsikter – då har du en nackdel när du spelar online, då du inte kan se dina motspelare framför dig.

Men har du lärt dig läsa dina motspelare utifrån deras spelmönster – då kan du utnyttja din färdighet även på internet. Därför är just dessa moment, som är samma i verkligheten som på internet, som du bör fokusera på och blir bättre på – om du ska ta steget ut på nätet.
En annan skillnad är också att du kanske inte har samma möjlighet att lära känna dina motspelare. Dina kompisar känner du säkert utan och innan. Men på internet finns miljontals spelare och du kan aldrig vara säker på att du ska möta någon som du spelat mot förut och känner till.
Då får du använda lite list och till exempel spela på tider och platser där inte många spelar – så du får färre motspelare att analysera och lära dig.
Du kan läsa mer om internetpoker på www.pokerextra.se.

Related posts:

  1. Prova Spela Poker på nätet
  2. Lär dig spela poker
  3. En introduktion till poker
  4. Private: Rakeback och annat inom Poker
  5. spela bingo på nätet

Comments are closed.