En sajt med sajter

Citypendeln

Kosta på er en lyxsemester i Köpenhamn

Kosta på er en lyxsemester i Köpenhamn

Oavsett vilken prisklass du vill lägga din semester på så är Köpenhamn en stad som säkerligen kan erbjuda det du söker. Köpenhamn är en Europeisk storstad med allt att erbjuda kring nöjen, kultur, mat och konst. På kopenhamnfakta hittar du en fullständig guide över Köpenhamn som turiststad. Här kan du också leta fram ett ypperligt boende med hjälp av den kompetenta sökmotorn. Genom ett sökfilter med många parametrar kan du ställa precis de krav du önskar på ditt boende. I en sökning där två vuxna personer vill bo så lyxigt det går gör man följande val:

Standarden på hotell mäts i antal stjärnor. Fem stjärnor är det bästa som erbjuds, så det väljer vi. På kopenhamnfakta.se finns uppgifter om hur tidigare hotellgäster betygsatt hotellen de bott på. 10 är högst, och vill man bo bäst bör hotellet ha åtminstone över 8.0 i snitt. Av de 156 hotell som finns listade i Köpenhamn återstår nu fem stycken.

Vill man då bo så centralt och fint det bara går rekommenderas Hotel Dangleterre. Här bor du direkt granne med kungliga operan och köpcentret Magazin Nord. Med Kongens Nytorv längs hotellets front. För 6 038 sek per natt kan du ta in i en av deras minisviter. Där kan du välja mellan en king bed en queen bed eller 2 singelsängar. Här har du tillgång till barnpassning, hushållsarbete på rummet, massage på rummet, HD-tv samt tvättmaskin och torktumlare.

På vänster sida om hotellet börjar Strøget och på kungliga operan har du det bästa inom Danskt kulturliv.

Hotell Dangleterre har fått 8.2 i betyg av tidigare gäster och är därmed inte det hotell med högst snitt betyg. Både Radisson Blu Royal Hotel och Hilton Copenhagen Airport har fått hela 9.0 i snittbetyg och är också femstjärniga hotell.

No related posts.

Comments are closed.