En sajt med sajter

Citypendeln

Linser, Hur du blir en stjärna

En stjärna är en väldigt stor och lysande himlakropp av plasma. En stjärna lyser för att fusionen av atomkärnor i dess inre frigör enorma mängder energi. Nästan alla grundämnen tyngre än väte och helium tillverkas ur stjärnorna. Järn, kobolt och uran tillverkas när större stjärnor “dör” i supernovor. En stjärna börjar som ett kollapsande moln av materia som består av väte, helium och små mängder av tyngre ämnen. När kärnan är tillräckligt tät, börjar vätet fusioneras till helium. Den återstående delen av stjärnans inre för bort energin från kärnan genom en kombination av strålnings- och konvektiva processer.

Hur blir då just du en stjärna – om så bara för en dag. Först måste du alltså kollapsa och omvandlas till väte, helium och en mängd tyngre ämnen. Detta är inte helt enkelt för en människa och kräver mycket övning och envishet. Fram till nu har ingen faktiskt lyckats bli en stjärna. Så du förstår att det är väldigt, väldigt svårt.

Du kan prova att fuska genom att låtsas vara en stjärna. Med hjälp av Blue Star crazy linser blir dina ögon ljusblå med en mörkblå stjärna som strålar ut från pupillen. Du kan nu låtsas att du avsöndrar olika gaser och tyngre metaller och genomgår fusioner och alstrar enorma mängder energi. Vips! Nu är du en stjärna.

Om du inte har lust att fåna dig med sådant, utan bara letar efter vanliga, vettiga linser med styrka att korrigera ditt synfel med – så kan du enkelt gå in på kontaktlinsfakta.se.

http://www.kontaktlinsfakta.se/fargade-kontaktlinser/

http://www.kontaktlinsfakta.se/endagslinser/

http://www.kontaktlinsfakta.se/bruna-linser/

Related posts:

  1. Linser samt kontaktlinser
  2. Dygnetruntlinser kan du köpa hos linsia
  3. Om Kontaktlinser på nätet

Comments are closed.