En sajt med sajter

Citypendeln

många år med lek och skoj

Har du nyligen blivit förälder? Grattis, då väntar dig många år med lek och skoj. Leken är en viktig del av barns utveckling och genom rätt leksaker kan du stimulera ditt barns motoriska och språkliga utveckling.

På hemsidan Lekexperten.se hittar du både babyleksaker och leksaker som passar för barn i äldre åldrar. Ett besök där ger dig information om vilken typ av leksaker som kan passa ditt barn de närmaste åren.
Lekexpertens hemsida är uppdelad i olika kategorier av leksaker. Under varje leksak finns också en informationstext så du som förälder lätt kan se vilken ålder varje leksak lämpar sig för.

Skallror brukar vara populära hos bebisar liksom andra enkla leksaker som låter. För det lilla barnet som håller på att lära sig att gå är dragleksaker populära så som Brios klassiska tax.

Lekexperten säljer också stora pussel &  lära-gå-vagnar. Sådana vagnar kan användas ifrån det att barnen är nio månader och även när barnet har lärt sig att gå är det en rolig lek att packa vagnen full med saker.

Det finns många fördelar med att beställa de här leksakerna hos Lekexperten. Du kan shoppa hemma i lugn och ro och ofta blir det billigare än att handla i en leksaksaffär.

Lekexperten har alltid specialerbjudanden där du både kan hitta prissänkta produkter och produkter med skadade kartonger till riktiga fyndpriser. Fraktavgiften är endast 69 kronor.

Har du några frågor om en specifik leksak, köpevillkoren eller just din order så kan du ringa Lekexpertens kundtjänst. De har öppet vardagar mellan 9-16. På hemsidan under ”Villkor & Info” kan du också hitta svar på vanliga kundfrågor. Läs mer om våra kampanjer på lego på http://www.lekexperten.se/lego/

No related posts.

Comments are closed.