En sajt med sajter

Citypendeln

Med en bra surfplatta får du snabbt tillgång till all den information du behöver.

Med en bra surfplatta får du snabbt tillgång till all den information du behöver. Idag kan du använda den till att surfa, läsa e-böcker och tidningar, titta på film, sköta bankärenden och mycket annat. Appar finns tillgängliga för nästan alla situationer. Om du är ute och kör och börjar få dåligt med bensin, till exempel, är det enkelt att kolla det billigaste tankstället i närheten. Andra verktyg hjälper dig att lokalisera bilen om du skulle glömma var du parkerade. På informationssidan surfplattor hittar du allt du behöver veta om surfplattor.

Motorola Xoom 2 MZ616 är en modell som varit mycket i ropet. Den har en 10,1-tums skärm (800 gånger 1200 pixlar) och 1 GB RAM-minne. Du kan välja mellan 16 och 32 GB i sekundärminne. Xoom 2 har två inbyggda kameror, en 1.6 MP på framsidan samt en 5 MP på baksida. Förutom att du enkelt kan ta skarpa, färgstarka bilder kan du även filma i 720p med denna modell.

Vilken surfplatta som passar dig bäst beror i slutändan på hur du ämnar använda den. Om du väljer en Motorola Xoom 2 MZ616 får du en surfplatta med bred funktionalitet och högprestanda. Den är därför ett mycket bra alternativ för dig som tänker använda plattan som ett komplement till datorn. Om du däremot främst planerar att läsa email, e-böcker och tidningar finns det anledning att även fundera över enklare och billigare modeller.

En allt hårdare konkurrens har bidragit till den snabba utvecklingen av surfplattor. Priserna sjunker samtidigt som modellerna blir allt bättre. För att hitta rätt surfplatta, besök oss på www.surfplattor.info.

Related posts:

  1. Ibland behöver man låna pengar snabbt
  2. låna pengar snabbt?
  3. Hitta tillbehör till din HP-skrivare på Crossprint.ch

Comments are closed.