En sajt med sajter

Citypendeln

Möbeltvätt hos servicefinder

Vi har alla textilier i våra hem, även om vi kanske inte alltid tänker på dem. Till textilier gäller inte enbart handdukar, dukar och kläder, utan även dina möbler och gardiner kan falla under kategorin. Alla textilier blir smutsiga efter en tids användning och detsamma gäller möblerna du sitter på varje dag. Men det är ju inte bara att boka tvättstuga och kasta in soffan i tvättmaskinen, nej det kräver lite mer än så för att få den helt ren igen.

Undvik allergier

Att tvätta möbler är ett yrke som kräver mycket kunskap. Rätt kemikalier måste användas på rätt material och hos rätt familj. I värsta fall kan felaktiga tvättmedel leda till allergiska reaktioner hos de som efter tvätten använder möbeln. Djuprengöring är viktigt då det kan finnas kvalster och djupt inrotad smuts i dina möbler som du vill få bort, och detta är något som inte riktigt går att göra själv.

Fyll i formuläret och skicka in

Genom att använda ServiceFinder kan du komma i kontakt med professionella möbeltvättare som snabbt kan hjälpa dig att fräscha upp dina möbler. Fyll i formuläret på ServiceFinder.se och beskriv vad du behöver hjälp med så utförligt som möjligt. Om du vill finns även möjligheten att bifoga ett par bilder. Formuläret kommer ligga öppet för alla möbeltvättföretag att läsa. Baserat på det kommer du få in offerter från upp till fem företag som du sedan kan läsa igenom och välja mellan.

Alla företag som ServiceFinder hjälper dig att kontakta är företag med god ekonomi och F-skattsedel, så du som konsument hos Servicefinder behöver inte vara orolig att komma i kontakt med oseriösa aktörer. När du valt vem du vill arbeta med är det bara att bestämma tid för när arbetet ska genomföras.  Du kan läsa om Omdömen för Servicefinder här  & Dina möbler kommer få sig ett ansiktslyft på nolltid.

Related posts:

  1. Bokföring/redovisning via Servicefinder

Comments are closed.