En sajt med sajter

Citypendeln

Mobiler, När bra är billigt

När bra är billigt
Trots Apples explosionsartade intrång på världsmarknaden med sina iPhones, så är Nokia med sina mobiltelefoner fortfarande en av världens största aktörer på marknaden. Allt sedan Nokia startade med telekommunikation på 60-talet har de producerat högkvalitativa produkter. Nokia är något av ett unikum i hemlandet Finland. Företaget var 2002 så stort att det stod för 21 procent av landets totala export och 3,7 procent av landets BNP.
Det är inte illa av ett företag som slipade trä i Tammerfors 1865.
I slutet av 1800-talet bildade företaget Finska Gummi AB som än idag producerar de världsberömda bildäcken. 1912 bildades Finska kabel AB som sedermera skulle bli elektronikdivisionen som idag tillverkar mobiltelefoner som säljs över hela världen.
2009 utsågs Nokia till världens femte bäst ansedda varumärke – till ett värde av 237 miljarder kronor. De var det varumärke på listan som var högst placerat utanför USA.
Om du är intresserad av en mobiltelefon från Nokia så kan du känna dig trygg med mångårig erfarenhet i branschen och högt anseende. Flera av Nokias lurar har varit stilbildande när de kom och de fortsätter producera mobiler som är både innovativa och högt kvalitativa.
Om du går i köptankar så kanske du också vill hitta ett ställe där du kan köpa mobiltelefoner billigt. Vad är då inte mer logiskt än en sida som heter just www.billiga-mobiler.se. Här hittar du mobiler inte bara från Nokia, utan från totalt 18 olika tillverkare. Gemensamt för alla telefonerna på den här sidan är att de är billiga. billiga-mobiler.se

Related posts:

  1. Boka ett billigt flyg

Comments are closed.