En sajt med sajter

Citypendeln

Mycken smycken

Mycken smycken
Älskar du smycken och aldrig kan se dig mätt på nya spännande designers från fräscha och uppkäftiga märken – eller eleganta utformningar av klassiska och etablerade märken – kan hitta det mesta du suktar efter hos smycken.eu. Här har man samlat 149 olika smyckesmärken. Med en kort presentation av varje märke och ett utbud av deras finaste smycken har du på ett ställe en guldgruva av spännande och ljuvliga smycken. Vad sägs om märken som:
Blomdahl, Blomdahl Caring Jewellery, är en speciell aktör i smyckesbranschen. De tillverkar nämligen hudvänliga smycken i ren medicinsk titan och medicinsk plast. De har också genomgående en snygg och nytänkande design. Utbudet av produkter är tämligen stort, och du bör inte ha några problem med att hitta varken örhängen eller halssmycken som tilltalar dig.”
”Ole Lynggaard Copenhagen grundades 1963 av guldsmeden Ole Lynggaard. Genom åren har Ole Lynggaard Copenhagen förblivit ett familjeföretag, och fått ett välförtjänt rykte om sig att vara ett lyxmärke. Ole Lynggaard Copenhagen finns representerade i Skandinavien men också på många andra platser runt om i världen. En av de saker som gör att smycken från Ole Lynggaard Copenhagen är så populära idag är möjligheten för kunden att få sina smycken modifierade.”
Detta är bara två av väldigt många intressanta och spännande märken på www.smycke.eu. Här finns även direktlänkar till hemsidor och mer information om märkena om det är någon speciell du skulle falla särskilt för och vill veta mer om. Annars kan du bara stanna kvar på sidan och njuta av mångfalden.

No related posts.

Comments are closed.