En sajt med sajter

Citypendeln

Övervikt är ett vanligt problem

Övervikt är ett vanligt problem som har komplexa orsaker. I det moderna samhället får allt färre av oss den naturliga fysiska aktivitet som vi behöver för att må bra. Många har stillasittande jobb och ett stressigt vardagsschema gör att vi inte alltid hinner med att motionera. Tidspress gör också att vi alltför ofta väljer ohälsosam snabbmat framför nyttigare alternativ. För att hitta en bättre balans mellan energiintag och energiförbrukning är det viktigt att se över både kost och motion. Genom kosttillskott kan du samtidigt se till att förbättra din ämnesomsättning och fettbränning.

Grace Wellness startade sin verksamhet 2008 med en vision om att hjälpa människor hitta en sundare livsstil och därmed uppnå ökat välbefinnande. Företagets VD Claes Juhlin kom tidigt under 2000-talet i kontakt med Per-Arne Öckerman, professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet. Öckerman har mångårig erfarenhet av arbete med komplementärmedicin och har verkat som Socialstyrelsens expert vid utformandet av allmänna kostrekommendationer. Dennes forskning och patientstudier kring viktkontroll och fria radikaler ligger till grund för framtagandet Grace Wellness unika hälsopreparat.

En av Grace Wellness populära produkter är Reducer, ett kosttillskott som ökar ämnesomsättning och hjälper dig att öka förbränningen av fett. För bästa resultat ska en kapsel tas med ett glas vatten före varje huvudmåltid, det vill säga före frukost, lunch och middag. Reducer innehåller bland annat grönt te (Camelia sinnesyrs). Enligt ett 40-tal vetenskapliga studier bidrar grönt te till att öka ämnesomsättningen, minska aptiten samt normalisera blodsockernivån. Andra verksamma ämnen inkluderar L-karnitin, mullbärsextrakt och koreansk ginseng. För mer information om Reducer, besök http://www.gracewellness.se eller läs om ex http://www.lalinda.se/tag/grace-wellness/ eller http://www.boosterreklam.se/portfolio/grace-wellness/

No related posts.

Comments are closed.