En sajt med sajter

Citypendeln

Rena fasader och ett smutsfritt tak är estetiskt tilltalande

Rena fasader och ett smutsfritt tak är inte bara estetiskt tilltalande utan innebär även en minskad risk för fukt- och rötskador, något som i förlängningen ofta skadar isoleringen och leder till ökade kostnader för uppvärmning. Tak utsätts med tiden för beläggningar av alger, lav och mossa. Om det inte regelbundet rengörs kan beläggningen skapa sprickor i takpannorna. Om man har otur går de så långt att dessa till slut bryts sönder. Var därför noga med att göra rent fastighetens exteriör med jämna mellanrum. De pengar du lägger ut på underhåll är ingenting mot vad du blir tvungen att betala om fasad och tal krackelerar.

Hur går man då till väga för att hitta kvalitetssäkrad tvättservice? Ett sätt är att fråga vänner och bekanta. Det är inte omöjligt att någon kan rekommendera en viss firma. En enklare metod är dock att använda sig av den kostnadsfria webbtjänster http://www.fasadtvätt.org. Vi ger dig en fullkomlig överblick av marknaden där du bor. Allt du behöver göra är att fylla i ett webbformulär, vilket inte tar speciellt lång tid. Ge oss en beskrivning av dina tvättbehov och lämna dina kontaktuppgifter så tar vi fram offerter. Visst låter det enkelt? Det är det också. Om du har frågor om oss eller om hur ska använda tjänster, tveka då inte att kontakta oss på info@fasadtvätt.org.

Det nordiska klimatet bjuder på långa blöta perioder och stränga vintrar. Väta och kyla sliter på din fastighet och förstärker behovet av regelbundet underhållsarbete. Rengöring av fasaden minskar risken för dyrbara reparationer och förlänger dess livslängd. Läs mer om kvalitetssäkrad fasadtvätt på www.fasadtvätt.org!

No related posts.

Comments are closed.