En sajt med sajter

Citypendeln

Rent och snyggt hemma

Studier har visat att de flesta av oss mår bättre om vi har det rent och snyggt hemma. Tyvärr är det ju inte alltid så lätt att hinna med städning stockholm. Mångas vardag idag är väldigt stressig. Varför inte göra tillvaron lite enklare? Anlita ett professionellt städföretag så får du mer tid över till annat.

Rent Hemma är baserat i Stockholmsområdet och erbjuder förutom ett flertal olika städpaket även tvättning, strykning och fönsterputsning. Företaget har varit länge i branschen och har hunnit bygga upp ett gediget rykte för de förstklassiga tjänster som man erbjuder. Mer information om Rent Hemma hittar du på Renthemma.se.

Varför inte boka in en provstädning? Det gör du enkelt via webbformuläret på Rent Hemmas hemsida, Renthemma.se. Ange önskat datum och fyll i dina kontaktuppgifter.

Rent Hemma bekräftar sedan din bokning. Provstädning kostar endast 99 kronor i timmen. Om du efteråt bestämmer för att inte anlita Rent Hemma så är det inga problem. Provstädningen innebär inga förpliktelser från din sida.

Vill du veta mer om Rent Hemma? Du alltid välkommen att höra av dig om du har frågor. Enklast nås Rent Hemma via telefon, 08-210 509 10, eller via e-post, info@renthemma.se. Du kan även använda dig av webbformuläret på hemsidan för att skicka ett meddelande.

Rent Hemma strävar efter att förenkla så mycket som möjligt för kunden. Företaget erbjuder ett flertal olika städpaket. Du kan välja mellan städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. När du vill få det fint hemma, anlita Rent Hemma! Läs mer på : http://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/

Related posts:

  1. Har du tröttnar på tråkigt hushållsarbete?
  2. Städhjälp samt Städning
  3. Vad behöver en företagare veta för att anlita ett städföretag?

Comments are closed.