En sajt med sajter

Citypendeln

Rödluvan och varggrinet

Rödluvan och varggrinet
Det var en gång en flicka som gick till sin mormor med en kaka och en flaska vin. Hon träffade då en varg som frågade vart hon skulle. Flickan, som var klädd i en röd kappa med huva, svarade att hon skulle till sin mormor. Vargen skyndade i förväg och åt upp mormodern, tog hennes kläder och hennes plats i sängen.
När Rödluvan kom blev hon förvånad över hur mormodern såg ut.
”Vilka stora öron du har” sa hon. Vargen svarade: ”Det är bara för att jag ska kunna höra dig bättre.” Men vilka stora ögon du har”, sa Rödluvan. ”Det är bara för att jag ska kunna se dig bättre”, sa vargen. ”Men mormor”, sa Rödluvan, ”Vilka stora vita tänder du har!”.
Vargen hoppade upp ur sängen och rusade fram till Rödluvan och ropade: ”Det är för att jag gick in på www.tandblekningarna.se och lärde mig allt om hur man bleker sina tänder!”
Vargen visade stolt upp sina tänder för Rödluvan och hon kunde se hur vita vargens tänder var. Vargen berättade om hur röda och fula tänderna varit tidigare, efter att ha ätit upp så många mormödrar – men på tandblekningarna.se fick han massor av bra tips. Och till slut valde han att köpa hem ett Stella White Professionell tandblekningsset där han kunde göra blekningen själv. Han hade först gått till en tandspecialist men kunde inte hålla sig från att äta upp både honom och sköterskan – så han följde råden på www.tandblekningarna.se och gjorde det själv.
(Dock gick Rödluvan en tid senare till tandspecialisten och blekte sina tänder. Något hon gjorde regelbundet under flera år – efter varje gång hon ätit upp en varg. För precis som med kaffe, the, vin, cigaretter och läsk så missfärgas en tänder väldigt mycket av överkonsumtion av rått vargkött.)

Related posts:

  1. Tandblekning och vita tänder
  2. Prova bleka tänderna med tandblekning

Comments are closed.