En sajt med sajter

Citypendeln

Sagan om försäkringen Fredriks öden och äventyr

Sagan om försäkringen Fredriks öden och äventyr
Det var en gång en försäkring som hette Fredrik. Han var ingen särskild sorts försäkring – bara helt enkelt en försäkring – och därför var det ingen som ville teckna honom. Han tittade på de olika specialförsäkringarna och drömde om att en dag bli som dem. Han fantiserade om att han skulle bli en bilförsäkring som tecknades för en lyxig BMW eller en helförsäkring till en 11 meters segelbåt. Ibland drömde försäkringen Fredrik till och med om att bli en heltäckande företagsförsäkring eller en mycket generös hemförsäkring.

Men ibland sjönk modet och hoppet och han tänkte att det spelade ingen roll vilken sorts försäkring han blev, bara han blev något – och kunde bli tecknad. Om det så bara var en drulleförsäkring eller en tilläggsförsäkring för våtrum i kommunala idrottshallar.
En dag var försäkringen Fredrik så deprimerad över sin livssituation att han bestämde sig för att ta sitt liv. Men när han insåg att han inte var någon livförsäkring – så kunde han inte ens göra det. Försäkringen Fredrik kände att allt var meningslöst – när han fick höra talas om www.forsakringsgubben.se. Detta försäkringarnas Shangri-La var platsen att bege sig till. Hit kunde alla människor som ville teckna en försäkring bege sig för att få tips och råd och lära sig mer om vilka sorters försäkringar som finns och vilka som skulle passa just dem bäst.

www.forsakringsgubben.se”, tänkte försäkringen Fredrik och begav sig dit. Och mycket riktigt, detta var paradiset på Internet för en liten hemlös försäkring.
Fredrik insåg att man fick ta saken i egna händer och helt enkelt bestämma sig. Han beslutade han skulle bli en villaförsäkring! Han slog sig ner hos ett försäkringsbolag och www.forsakringsgubben.se informerade människor om att han fanns och vad som var bra med honom. För Fredrik – var nu en bra villaförsäkring.

No related posts.

Comments are closed.