En sajt med sajter

Citypendeln

Samsung RV520

För några år sedan hotade den bärbara datorn den stationära datorn. Men då var den bärbara datorn för svag och för dyr för att kunna ta över marknaden. I dag är en bärbar dator nästan lika kraftfull som en stationär och nästan lika billig. Men den är mycket mer flexibel, portabel och på många sätt överlägsen. I stället hotas den av surfplattan som är ännu mer flexibel och portabel – men långt ifrån lika kraftfull. Så idag finns det inget vettigare val än en laptop när du ska köpa dator.
På laptops.se har man gått igenom över 2000 recensioner på bärbara datorer för att utröna vilka som är bäst i varje prisklass.
I budget klassen är en av de absolut bästa Samsung RV530. Detta är en dator som med sin prestanda, pålitlighet och stilrena linjer borde kosta betydligt mer. Datorn har ett ergonomisk anpassat keyboard, en högupplöst LED-skärm på 15,6 och Windows 7-licens.
Samsung RV530 byggd för att tåla mer. Det stryktåliga chassit är mer motståndskraftigt mot stötar, repor, kletiga fingeravtryck och allt annat som du kan tänkas utsätta din dator för i vardagen. Tanken är att du ska känna dig trygg med din dator och känna att den finns där för dig när du behöver den.
Samsung RV530har en högupplöst LED-skärm i 16:9 – format. Det gör att din skärm har samma dimensioner som filmen du tittar på.
Med Samsungs Fast Start-teknologi är det slut på väntetiden. Tre sekunder efter att du har lyft på locket är du igång.

Related posts:

  1. Tillbehör till din bärbara dator
  2. Köp din Bärbara dator hos oss
  3. Räknemaskin blir toppmodern laptop

Comments are closed.