En sajt med sajter

Citypendeln

Se FC Barcelona på hemmaplan

Se FC Barcelona på hemmaplan
FC Barcelona är ett av världens mest framgångsrika fotbollslag genomtiderna. Och just nu räknas de som ett av världens bästa lag med engagerade fans inte bara från Barcelona, utan från hela världen. Därför är det många som reser till Barcelona för att se favoritlaget spela på hemmaarenan Camp Nou. Tillhör du en av dessa fans, har biljett och har bokat resa – men inte vet vart du ska bo – ska du göra ett besök på www.hotell-barcelona.se. Detta är en sida som är till just som guide för den som vill hitta bästa möjliga boende i Barcelona. Sidan innehåller information om Barcelona i allmänhet och boendet i synnerhet. Sidan har till och med en artikel om FC Barcelona – även om där nog inte står några nyheter för en inbiten fan.
Dock finns det nog desto fler nyheter för dig om vilka hotell som ligger närmst Camp Nou. Med hjälp av den effektiva sökmotorn på www.hotell-barcelona.se kan du kryssa i olika önskemål och få de hotell listade som uppfyller dessa krav. Bland geografiska kriterier finns Camp Nou med så börja med att kryssa för Camp Nou, max 2 km. 27 hotell ligger inom det avståndet.  Vidare urval kan vara att sålla bort de som fått dåliga betyg av tidigare hyresgäster. Så vi ställer in den nivån på 7.5.
13 hotell klarade den gränsen.  Har du betalt både dyr fotbollsbiljett och resa till Barcelona kanske du vill bo lite billigare. Av de 13 hotellen sticker ett ut i det avseendet. NH Forum kostar 874 sek per natt. Hotellet har tre stjärnor och har fått hela 9.0 i snittbetyg av tidigare gäster. 1.6 kilometer från stadion.
Har du pengar som gräs kan du i stället kosta på dig Rey Juan Carlos I. 2 421 sek per natt kostar det.

Related posts:

  1. Hotel i Barcelona

Comments are closed.