En sajt med sajter

Citypendeln

Se högklassig sport, på plats, i Europa eller Nordamerika

LA Travel är det självklara alternativet för dig som vill se högklassig sport, på plats, i Europa eller Nordamerika. Kolla in vad den svenska reseföretaget LA Travel kan erbjuda dig redan idag. Du och dina vänner kommer att få en oförglömlig upplevelse! Det kan ni vara säkra på.

Hos LA Travel hittar du ett mycket brett utbud av resor. Fokus ligger på fotbollsresor i Europa och NHL-hockey och amerikansk fotboll. Att boka en resa med LA Travel är mycket enkelt. Via sökrutan på företagets hemsida kan du ange det klubblag du vill se, eller den stad du vill åka till samt avresedatum.

LA Travel har sin bas i Landskrona och har erbjudit sportresor till mycket nöjda kunder sedan 2013. Med andra ord har LA Travel en ordentlig erfarenhet när det kommer till att sy ihop lyckade sportminnen.

Att resa med LA Travel är dessutom alltid tryggt. Skulle du ha några frågor under resan så tveka inte att höra av dig direkt till LA Travel. Företagets support går att nå dygnet runt, veckans alla dagar. Vidare kan det vara bra att känna till att LA Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen, vilket innebär att företaget följer de svenska lagarna som gäller för paketresor.

LA Travel kan också mer än bara sport. Företaget har en bred erfarenhet när det kommer till att arrangera grupp- och eventresor för företaget, såsom konferenser och kick-off-resor. Under de år som LA Travel har varit verksamma har man också lyckats knyta till sig ett antal kända idrottsprofiler som sätter guldkant på din och dina vänners sportresa.

För vem säger väl nej till att få med sig Glenn Hysén på läktaren när Liverpool FC spelar! Mer information om det svenska reseföretaget LA Travel hittar du på latravel.se. Boka din resa redan idag!

Related posts:

  1. Blås glöd i livsandan och res ut i Europa

Comments are closed.