En sajt med sajter

Citypendeln

Se mot makten med skarpa ögon

Inom politiken används väldigt mycket kraft och energi på att designa politikernas framtoning. Vad sänder de ut för budskap bara genom att stå rakt upp och ner och inte säga något? Vilka kläder har de? Frisyr? Hur bär de sin kläder och hur står de? Ansiktsuttryck?
Allt sänder ett budskap som påverkar väljaren på olika sätt.
Kan vi lita på att en politiker som bär sidenkostym från Armani och en Rolexklocka ska bry sig om att jobba hårt för att förbättra sjukförsäkringarna? De flesta skulle nog säga nej – oavsett om fallet verkligen var så eller ej.

Därför måste en politiker vara medveten om detta. En politiker som fick stor genomslagskraft på grund av en enda detalj var den republikanska vicepresidentkandidaten 2008 – Sarah Palin. Hennes glasögon fick en stor genomslagskraft och tilltalade väldigt många av de tilltänkta väljarna. Hur mycket av framgångarna som kunde föräras just glasögonen är svårt att säga, men när det började gå dåligt för henne – och de som gillade henne desperat försökte hitta positiva saker om henne att säga – återkom man gärna till att prata om hennes fina glasögon. Många av hennes anhängare och väljare valde att skaffa sig ett par likadana.
Nu gick det rätt åt kipsvängen för Sarah Palin i detta val – men det berodde mer på diverse inkompetenta uttalanden än om hennes mycket kompetent valda glasögon.
Valet av glasögon har således stor betydelse. Vill du hitta de glasögon som ska skapa framgång för dig, gå in på http://www.glasogonfakta.se/

http://www.glasogonfakta.se/kopa-glasogon/

http://www.glasogonfakta.se/glasogonfodral/

http://www.glasogonfakta.se/glasogonbagar/

Related posts:

  1. Om Glasögon
  2. Vill du köpa Glasögonbågar?
  3. Vill du beställa Glasögon på nätet?
  4. Hur du flyr från häxan och köper billiga bläckpatroner

Comments are closed.