En sajt med sajter

Citypendeln

Skaffa dig en hypnotiserande blick med Black Spiral

Skaffa dig en hypnotiserande blick med Black Spiral
Har du någon gång önskat dig att du kan kontrollera din omgivning bara genom att titta på dem. Det kanske inte hade varit så bra i längden, men ibland – när man träffar på en riktig träskalle till tjänsteman på någon myndighet – då skulle man vilja bara se dom i ögonen och säga: ”Du är en snigel!”. Och i ögonblicket efter skulle de kasta sig ner på marken och åla sig iväg över golvet. Kanske också lämna ett slemmigt spår efter sig.
Kanske skulle man först be tjänstemannen att ordna det där man kom för att få ordnat, men som denne så träskalligt vägrat ordna. Men att hypnotisera folk är något som få behärskar och som långt ifrån alla är mottagliga för. Men i fantasin kan du hypnotisera folk och alla du önskar är mottagliga.
En vedertagen metod för hypnos är att få den som ska hypnotiseras att titta på en skiva med en spiral som hela tiden rör sig. Som hypnotiserad sugs du in mot mitten – och är du mottaglig mot hypnos hamnar du snabbt i detta tillstånd.
Black Spiral är en crazy lins i form av en sådan spiral. Du har alltså en hyponotiseringsspiral i vart öga med dessa linser i. Dock roterar de inte och kan inte uppnå hypnoseffekt. Men kanske du hittar någon riktigt mottaglig, och då kanske det fungerar. Varför inte försöka?
Du kan läsa mer om crazy linser, färgade linser och vanliga linser på linsbolaget.se

Related posts:

  1. Dygnetruntlinser kan du köpa hos linsia
  2. Om Kontaktlinser på nätet
  3. Linser samt kontaktlinser
  4. Skaffa en Casino Bonus

Comments are closed.