En sajt med sajter

Citypendeln

Städhjälp samt Städning

Städning samt städhjälp

För den som inte tycker om städning eller inte har tid för städning är det nu mer fördelaktigt att anlita professionell städhjälp. Detta sedan staten införde ett skatteavdrag för s.k. hushållsnära tjänster. Många har säkert anlitat ”svart” städhjälp eftersom ”vit” städhjälp var alldeles för dyrt. Men nu kan man med rent samvete få städhjälp från något av företagen som erbjuder städning eller andra hushållsnära tjänster. Sedan lagändringen träde i kraft har många nya företag etablerats. Fler och fler upptäcker fördelarna med att köpa hushållsnära tjänster, allt ifrån något enstaka tillfälle till mer regelbunden städning i stockholm.

Men det är inte alla tjänster i hemmet som ingår i begreppet hushållsnära tjänster. Till hushållsnära tjänster räknas tillexempel tvätt, strykning, städning och trädgårdsskötsel men inte kemtvätt och trädbeskärning. För att vara på säkra sidan är det bäst att kolla med skatteverket för att helt säkert veta vad som räknas till hushållsnära tjänster.

Det är viktigt att inte slarva med sin städning. Småkryp och bakterier trivs i ett ostädat hem. Dålig städning kan också orsaka allergibesvär. Städning är viktigt och man skall inte slarva med sin städning. Det är lätt för bakterier och småkryp att trivas i ett ostädat hem. Dålig städning kan också förorsaka allergibesvär. Om du har ett välstädat hem blir det också lättare ha ordning vilket underlättar att hitta saker. Detta bidrar till att du sparar tid och mår bättre. Så, ifall städning inte tillhör din favoritsysselsättning är det fördelaktigt att anlita ett professionellt företag som hjälper dig med städning eller andra hushållsnära tjänster.

Trots allt arbete kring jämlikhetsfrågor är det fler kvinnor som ansvarar för städning i hushållen. Med det nya skatteavdraget erbjuds nu en möjlighet till ökad jämlikhet. Varför inte komma överens med din partner om att låta något av alla företagen att ansvara för er städning, tvätt och strykning. Tack vare städhjälp i stockholm kan ni istället göra något roligare tillsammans, spela golf, umgås med barnen eller bara vara.

Ett sätt att hitta ett lämpligt företag som tar hand om t.ex. din städning är att anlita något av de förmedlingsföretag som startats i och med skatteavdraget. Ett av dessa företag är ”Nice at home”. Genom detta företag kan du få en jämförelse mellan ca 5 företag som tar hand om din städning.

https://www.hjalphemma.se/stadservice/hemstadning/
https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadbolag-stockholm/
https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadfirma-stockholm/

No related posts.

Comments are closed.