En sajt med sajter

Citypendeln

Städning är inte så enkelt som man kanske tror.

Städning är inte så enkelt som man kanske tror. För ett bra och varaktigt resultat är det viktigt att man ser till att använda rätt redskap och rätt metoder. En viktig sak att tänka på när du till exempel dammar är förstås att inte virvla upp dammet. I så fall rör man ju om istället för att avlägsna de hälsovådliga ämnena. Syntetiska så kallade mirakeltrasor är ofta bra att använda, eftersom dessa har en fantastisk förmåga att binda damm. Det är också värt att notera att daglig moppning inte är att föredra vid rengöring av normalt nedsmutsade golv. Ett flertal studier har nämligen visat på en emissionsökning av flyktiga ämnen (detta gäller både linoleum och så kallade PVC-golv). Var noga när du väljer städbolag och försäkra dig alltid om att personalen har en adekvat utbildning. Använd dig av dem kostnadsfria servicen kontorsstädning.com om du vill vara säker på att få effektiv städning till ett rimligt pris.

För företag i och runt Uppsala finns det ett antal bra alternativ. Aros Home Consulting – som även har verksamhet i Bålsta, Enköping, Gävle, Sandviken, Stockholm, Tierp och Västerås – är ett städbolag med bred kompetens som satsar stora resurser på sina anställda. Företaget erbjuder förutom kontorsstädning även trappstädning, byggstädning och specialtjänster för mäklare.

Även Fejax, som funnits sedan ända sedan 1992, har byggt upp ett grundmurat rykte för sin noggrannhet och professionalitet. Dess VD, Marlené Eriksson, känner vi TV 4:s  Rent Hus. Hon har företagets prioriteringar klara. ”Nyckeln till framgång är nöjda kunder”, säger Marlené. ”Kunnig personal är vår viktigaste tillgång!”. För allt om kontorsstädning, gå till www.kontorsstädning.com!

No related posts.

Comments are closed.