En sajt med sajter

Citypendeln

Vadslagning för dummies.

Egentligen behöver man inte läsa en instruktionsbok i hur man slår vad, för i sin renaste form är det väldigt, väldigt enkelt:
A tror 1. B tror 2. A är så säker på 1 att han är beredd att sätta pengar på det. B är så säker på 2 att han är beredd att sätta lika mycket pengar på det. Något av 1 eller 2 visade sig stämma så A eller B får de pengar som den andre satte.
Eller:
”Karl-Gunnar tror solen inte kommer att gå upp i morgon bitti. Pål-Ulrik tror att den nog kommer att göra det allt. Karl-Gunnar blir vrång och säger att han kan sätta hela två å femti på att solen inte kommer att gå upp i morgon. Pål-Ulrik säger kaxigt att de kan slå på stort. Han sätter hela 5 riksdaler på att solen kommer att gå upp i morgon. Topp på det säger Karl-Gunnar. Sedan inväntar de morgonen. Och nog gick solen upp allt och Karl-Gunnar fick allt punga ut ett femkronorsmynt till Pål-Ulrik.”
Vill du spela lite mer avancerat än så, men fortfarande lättförståeligt, kan du besöka en av alla de vadslagningsfirmor som finns på nätet. Som exempelvis Canbet som är en väletablerad firma med många enkla och bra alternativ. Vill du få mer kött på benen och en introduktion i vadslagning och olika vadslagningsfirmor kan du gå in på www.vadslagningar.se. Här hittar du bra information om det mesta kring vadslagning på nätet och hur du går till väga.

No related posts.

Comments are closed.