Vilka är Jennifer Lopez bästa filmer?

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez är en multitalang med en framstående karriär som både sångerska och skådespelerska. Hon förblir ständigt aktuell med nya filmprojekt, och med hennes kommande huvudroll i Netflix-filmen ”The Mother” har vi sammanställt en lista med fem andra fantastiska filmer där stjärnan strålar.

Jennifer Lopez gjorde sin filmdebut på 1980-talet och har sedan dess medverkat i ett imponerande antal filmer. Utöver sin framgångsrika musikkarriär har hon cementerat sin position som en mångsidig skådespelerska i en mängd olika genrer. Här är fem omissbara filmer där Jennifer Lopez visar sin talang och bredd som skådespelerska.

  1. ”Out of Sight: Utom synhåll” (1998) – Action, Komedi Regisserad av Steven Soderbergh, denna romantiska actionkomedi är baserad på en novell av Elmore Leonard. Handlingen kretsar kring bankrånaren Jack Foley (George Clooney) som flyr från fängelset och kidnappar FBI-agenten Karen Sisco (Jennifer Lopez). Trots deras olikheter uppstår en gnista mellan dem och de måste undersöka om det finns något verkligt mellan dem, vilket innebär att de riskerar allt för kärlekens skull. ”Out of Sight” hyllades av kritiker och visade upp både skådespelarnas och regissörens Steven Soderberghs talang i en nytt ljus. Filmen är både underhållande och intelligent, och Jennifer Lopez levererar en av sina mest minnesvärda prestationer som den attraktiva och smarta polisagenten. Detta är definitivt en film som förtjänar att ses.
  2. ”Shall We Dance?” (2004) – Drama, Komedi Regisserad av Peter Chelsom, ”Shall We Dance?” handlar om den framgångsrika advokaten John Clark (Richard Gere) som känner sig uttråkad med sitt liv trots sin framgångsrika karriär och en kärleksfull familj. En kväll, på väg hem från jobbet, fångas han av en ung kvinna vid namn Paulina (Jennifer Lopez) som dansar i en studio. Förtrollad av hennes dans bestämmer han sig för att hemligt gå med i en dansklass. Detta hemlighetsmakeri leder till misstankar från hans fru Beverly (Susan Sarandon). ”Shall We Dance?” är en romantisk komedi som är typisk för Jennifer Lopez, och den har alla de element man förväntar sig av genren. Det är en film som definitivt bör ses om man ännu inte har gjort det.
  3. ”Selena” (1997) – Drama Regisserad av Gregory Nava, ”Selena” berättar den gripande historien om den amerikanska sångerskan och låtskrivaren Selena Quintanilla, som tragiskt mördades vid endast 23 års ålder. Jennifer Lopez porträtterar huvudrollen och tar oss med på Selena’s resa från uppväxten i Texas, där hennes far upptäckte hennes talang och tog med henne för att uppträda på små scener. Hon blir allt mer framgångsrik och börjar arbeta på ett engelskspråkigt album för att nå ännu större framgång, men ödet skonar henne inte möjligheten att slutföra detta projekt. Jennifer Lopez levererar en av sina mest minnesvärda prestationer som sångerskan Selena. Hon utstrålar energi och karisma och håller samman hela filmen trots dess ibland bristfälliga handling. Genom hennes skådespel kan vi förstå varför så många älskade Selena.
  4. ”En dag i livet” (2005) – Drama Regisserad av den svenska regissören Lasse Hallström, ”En dag i livet” är en känslosam film om Einar (Robert Redford), en före detta alkoholist som bor med sin vän Mitch (Morgan Freeman) på en gård. En dag får de besök av Einars svärdotter Jean (Jennifer Lopez) och hennes dotter, hans barnbarn, som ber om en plats att bo. Till en början motsätter sig Einar detta eftersom han anser att Jean är ansvarig för hans sons död, men när han får reda på att hon befinner sig i en våldsam relation väljer han att låta dem stanna. Med tiden börjar de närma sig varandra och arbeta för att läka gamla sår. ”En dag i livet” är en film som inte är alltför komplicerad men ändå väcker en mängd känslor och är fylld med symbolik. Den är vackert gjord och berättar historien om att gå från mörk och bitterhet till frihet genom försoning. Skådespelarna lyfter filmen med sina prestationer och det är svårt att inte bli berörd av detta drama.
  5. ”Hustlers” (2019) – Drama, Komedi, Kriminellt Regisserad av Lorene Scafaria, ”Hustlers” handlar om Destiny (Constance Wu), en strippa som arbetar hårt för att överleva. Hennes liv förändras när hon blir vän med Ramona (Jennifer Lopez), den mest framgångsrika kvinnan på klubben som dansar som ingen annan. Tillsammans med några andra kvinnliga dansare börjar de stjäla pengar från Wall Street-männen som besöker klubben och bygger upp ett liv av lyx som senare kraschar. ”Hustlers” är ännu ett bevis på Jennifer Lopez’s bemärkelsesvärda talang. Hon visar sin tydliga mångsidighet och får allt att verka enkelt. Filmen är en så kallad ”heist”-film med olika element såsom drama, spänning, kärlek och komedi – helt enkelt en film som har allt.
By City Pendeln

Välkommen till vår hemsida, din ultimata källa för allt som rör skådespelare, kändisar och topplistor! Vi är din pålitliga plattform som ger dig de senaste nyheterna och den mest underhållande informationen inom den glamorösa världen av film, TV och populärkultur.

Lämna ett svar

Fler