Margot Robbies bästa roller – filmerna du inte får missa

Margot Robbies

Margot Robbie imponerade stort när hon fick sitt genombrott i ”The Wolf of Wall Street”. Sedan dess har hon fortsatt att skina på bioduken och etablerat sig som en av de mest framstående skådespelarna i branschen. Vi tar en närmare titt på några av hennes mest minnesvärda prestationer och varför de är värda att se. Här är Margot Robbies 5 bästa roller:

The Wolf of Wall Street (2013)

Margot Robbie gjorde en betydande inverkan i ”The Wolf of Wall Street”. Trots att hon spelade bredvid stora namn som Leonardo DiCaprio och Jonah Hill, lyckades hon ändå göra sin röst hörd som Naomi Lapaglia. Det är imponerande hur hon gav liv åt en karaktär som annars kunde ha blivit reducerad till ett objektifierat inslag. Robbie visade sin talang och bröt ny mark i rollen.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

I ”Birds of Prey” visar Robbie än en gång sin mångsidighet genom att porträttera den excentriska Harley Quinn. Hon tar sig an rollen med självsäkerhet och energi, vilket gör henne till en lysande frontfigur. Robbie har potentialen att dra publik till hela filmserier och hon bevisar sin förmåga att axla huvudrollen.

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Robbies roll som Sharon Tate i ”Once Upon a Time in Hollywood” visar en mer nyanserad sida av hennes skådespelarkarriär. Hon visar prov på sin förmåga att gestalta karaktärer med subtilitet och styrka. Särskilt scenen där hon ser sig själv på bioduken i ”Ett järn i elden” är enastående och fångar den oskuldsfullhet och potential som den verkliga Sharon Tate representerade.

Mary Queen of Scots (2018)

I ”Mary Queen of Scots” spelar Robbie drottning Elisabet I och överglänser till och med sin motspelare, Saoirse Ronan. Hon gestaltar en karaktär med komplexa känslor av osäkerhet och självständighet på ett enastående sätt. Robbie visar prov på sitt oklanderliga skådespeleri och gör filmen väl värd att se.

I, Tonya (2017) Robbies roll som Tonya Harding i ”I.

Tonya” är utan tvekan en av hennes mest imponerande prestationer. Hon visar en djup förståelse för karaktären och skapar en stark koppling till publiken. Robbie spelar med en råhet och ärlighet som berör och imponerar. Hennes samspel med Allison Janney skapar magi på bioduken.

Glöm inte heller att nämna ”Bombshell – När tystnaden bryts” (2019), där Robbie också visar upp sin talang och tilldelades en Oscarsnominering för sin roll som Kayla Pospisil.

By City Pendeln

Välkommen till vår hemsida, din ultimata källa för allt som rör skådespelare, kändisar och topplistor! Vi är din pålitliga plattform som ger dig de senaste nyheterna och den mest underhållande informationen inom den glamorösa världen av film, TV och populärkultur.

Lämna ett svar

Fler