Vilka är de Bästa filmerna med Rebecca Ferguson?

Vilka är de Bästa filmerna med Rebecca Ferguson?

Rebecca Ferguson, 39, är en svensk skådespelerska som har erövrat Hollywood med sina imponerande roller. Hon började sin karriär i tv-serien ”Nya tider” och har sedan dess blivit en internationell sensation. Här är några av hennes bästa filmer!

7 bästa filmerna med Rebecca Ferguson – Sveriges Hollywoodstjärna

  1. The Greatest Showman (2017) ”The Greatest Showman” berättar den fängslande historien om P.T. Barnum och hans spektakulära cirkus. Ferguson spelar rollen som Jenny Lind i denna musikaliska hit.
  2. Dune (2021) ”Dune” är en episk science fiction-film baserad på Frank Herberts roman. Ferguson porträtterar Lady Jessica Atreides i denna högt betygsatta film.
  3. Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) I denna actionspäckade film får vi se Ferguson som Ilsa Faust, en mystisk och skicklig agent som samarbetar med Ethan Hunt för att bekämpa en internationell brottsorganisation.
  4. Mission: Impossible – Fallout (2018) Ferguson återvänder som Ilsa Faust i denna spännande uppföljare där Ethan Hunt och hans team måste avvärja ett hot som hotar världsfreden.
  5. Doctor Sleep (2019) ”Doctor Sleep” är en skräckfilm som är en fortsättning på ”The Shining”. Ferguson spelar rollen som Rose the Hat, en skrämmande figur som jagar barn med övernaturliga krafter.
  6. Kvinnan på tåget (2016) I denna psykologiska thriller gestaltar Ferguson rollen som Anna Watson, en viktig karaktär i den mysteriösa berättelsen om en kvinna som blir indragen i ett försvinnande.
  7. Life (2017) I denna rymdskräckfilm spelar Ferguson rollen som Miranda North, en astronaut ombord på en rymdstation som upptäcker farlig utomjordiskt liv.

Dessa filmer är bara en del av Rebecca Fergusons imponerande filmografi. Missa inte att uppleva hennes fantastiska skådespelartalang i dessa verk.

By City Pendeln

Välkommen till vår hemsida, din ultimata källa för allt som rör skådespelare, kändisar och topplistor! Vi är din pålitliga plattform som ger dig de senaste nyheterna och den mest underhållande informationen inom den glamorösa världen av film, TV och populärkultur.

Lämna ett svar

Fler